Servicii

Ce putem face pentru dvs.

Arhitectura

architecture

Echipa noastra de arhitecti integreaza retele interdisciplinare complexe, cu scopul de a aduce proiectul dvs. la viata conform viziunii initiale. Proiectantii, planificatorii si inginerii nostri isi conjuga resursele in vederea obtinerii unui rezultant complet si elegant, cu respect pentru mediul inconjurator. Va vom intrece asteptarile.

Consultanta de proiect

consultancy

Oferim sprijin extins si eficient de-a lungul desfasurarii proiectului, incluzand analiza oportunitatilor si studiile de fezabilitate, din faza initiala – de proiectare – pana la finalizarea constructiei si chiar dupa aceasta. Practic, mergem pana la capat: angajamentul nostru fata de proiectul dvs. nu este temporar, ci pe termen lung. Pe viata.

Proiectare

designers

Fiecare proiect are caracteristicile sale, influentate de factori economici, sociali si de mediu. Echipa noastra de proiectanti ia in considerare toate aceste aspecte inainte sa treaca la planseta si sa elaboreze o solutie. Ne asumam responsabilitatea pentru fiecare centimetru desenat de hartie.

Asistenta de proiect

architect

Acest serviciu este crucial pentru minimizarea riscurilor si maximizarea rezultatelor, aportul asistentilor nostri fiind nepretuit in faza de constructie a proiectului. Nu ne limitam la un simplu control tehnic periodic, ci asiguram o supraveghere continua a proiectului in toate fazele sale, participand activ la procesul de luare a deciziilor, facand echipa cu constructorul pentru gasirea celor mai bune solutii.